Home dinner

Home dinner

Lekker tafelen met uw eigen gasten, zonder gestoord te worden door vreemden en zonder de druk van een restaurant dat wil gaan sluiten. Dineren terwijl de kinderen lekker hun gang kunnen gaan, zonder dat u oppas hoeft te regelen. Uw (privé)zaken bespreken of tussendoor sketches en toespraken houden tijdens het home dinner, zonder dat u rekening hoeft te houden met vreemden om u heen. Gewoon lekker eten in een rustige, vertrouwde omgeving, waarbij het menu wordt samengesteld op basis van uw wensen.

Hoe heerlijk klinkt dat?!

Het is allemaal mogelijk met een home dinner van Wereldzaak: een diner aan huis waarbij u geen omkijken heeft naar het keukengebeuren. De kok neemt u alles – van boodschappen doen tot en met de afwas – uit handen. Of u nu kiest voor typisch Amerikaans, authentiek Grieks, pittig Vietnamees, spannend Koreaans of juist een heel andere stijl voor ogen heeft; ik ga graag met u in gesprek om uw wensen aan te horen en u diverse suggesties te kunnen doen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Naar aanleiding van uw wensen spreken we een menu af. Op de afgesproken datum en tijd kom ik met de heerlijke ingrediënten en benodigde materialen en installeer ik mezelf in de keuken. De tafel wordt voor u gedekt, het eten wordt uitgeserveerd en de keuken is na afloop weer opgeruimd. De hele avondindeling is in jullie regie; pauzes, bedtijd voor de kleine, het kan allemaal ingepast worden. Kortom: een thuisdiner is een privérestaurant met een privékok!

Een thuisdiner met kok kunt u bestellen vanaf € 400, afhankelijk van het aantal personen en het 4- of 5-gangenmenu (4 gangen, 8 personen). Kleine groepjes serveer ik zelf uit, voor grotere gezelschappen neem ik iemand mee voor de bediening. Hieronder ziet u een voorbeeld van een veelgekozen menu. Wellicht geeft het u inspiratie, maar uiteraard luister ik ook graag naar uw persoonlijke wensen.

Winters € 50,– pp

amuse
***
torentje van geitenkaas, dadels, en druiven met uitgebakken livarspek
***
romige paprikasoep van geroosterde en gerookte paprika
***
wild zwijnrolletje met Bleu d’Auvergne
***
Fazantfilet in eigen romige jus en tapenade van paddenstoelen
***
appelcrumble met vanille roomijs

Afrikaans € 50,– pp

gerookte kip met abrikozen, pistachenoten en koriander op een bananenblad
***
kerrie-appelsoep met maanzaadbrood
***
lamsvlees in mechoui
gegrilde zoete aardappel met gember-limoendressing
gegrilde maïs in niter kebbeh (kruidige boter)
***
kokoscrèmekaramel met passievruchten

Terug naar overzicht

Voedselallergie?

Geeft u bij uw aanvraag aan dat u een voedselintolerantie heeft, dan houd ik daar rekening mee in het menu of met de bereidingswijze. Lees meer over de mogelijkheden.

Meer informatie