Condoleance

Condoleance

Na het overlijden van uw dierbare breekt een hectische tijd aan. Zoveel te regelen, zo weinig tijd om afscheid te nemen en zo weinig tijd na de uitvaart in het rouwcentrum… Wereldzaak catering wil graag met u meedenken om van dit afscheid een speciale gebeurtenis te maken, waardoor u met een goed gevoel aan het afscheid van uw dierbare kunt terugdenken.

Na een kort bezoek bij u aan huis breng ik uw wensen en mogelijkheden in kaart en ontvangt u dezelfde dag nog een passende offerte. Terwijl u uw naaste naar zijn of haar laatste rustplaats brengt, zorgt Wereldzaak dat alles klaar is voor ontvangst. Als u met uw gasten aankomt, wordt u ontvangen door een medewerker van Wereldzaak.

Omdat u de extra uren (4 uur met voorbereiding en opruimen is inclusief) apart afrekent, kunt u zo lang als u wilt gebruik maken van onze diensten. Na afloop ruimen we alles netjes op en nemen we alles weer mee.

Een kleine greep uit de mogelijkheden voor catering voor een condoleancebijeenkomst op locatie (min. 20 personen):

Condoleance 1 € 19,75 p.p. (incl. btw)

Koffie, thee, frisdrank;
Kop soep naar keuze;
Kleine stokbroodjes, divers luxe belegd, uitgeserveerd op schaal en uit de hand te eten.

Condoleance 2 € 23,50 p.p. (incl. btw)

Koffie, thee, bier, frisdrank, rode en witte wijn;
We gaan een aantal keer rond met hapjes, zoals bruchetta met gerookte zalm, vitello tonata, bladerdeeg gevuld met pikant rundvlees en kletzenbrood met roombrie.

Condoleance 3 € 27,50 p.p. (incl. btw)

Koffie, thee, frisdrank, bier, witte en rode wijn;
Op de statafels staan kleine zoete en hartige hapjes;
We gaan een aantal keer rond met hapjes, zoals pincho mozzarella en rauwe ham, rookvleesrolletjes met roomkaas en rucola, kipspiesjes en Griekse gehaktballetjes.

De hapjes kunnen variëren naar gelang uw wensen of de wensen van de overledene (bijvoorbeeld het favoriete vakantieland als thema). Ook als u uw gasten een warme maaltijd wilt aanbieden behoort dit tot de mogelijkheden. U kunt mij mobiel bereiken voor het maken van een afspraak op korte termijn.

Terug naar overzicht

Voedselallergie?

Geeft u bij uw aanvraag aan dat u een voedselintolerantie heeft, dan houd ik daar rekening mee in het menu of met de bereidingswijze. Lees meer over de mogelijkheden.

Meer informatie