Catering

Catering

Bij Wereldzaak betekent catering meer dan alleen het leveren van gerechten. Het gaat erom dat u een goed gevoel heeft over de door u bestelde catering èn dat u na afloop kunt zeggen; het was perfect. Wereldzaak streeft dat principe dan ook na. Versheid, kwaliteit, smaak en service staan voor mij hoog in het vaandel.

Door goed te luisteren naar uw wensen en u uitgebreid te adviseren over de mogelijkheden wil ik ervoor zorgen dat u van tevoren een duidelijk beeld heeft van hetgeen ik u kan bieden. Eventueel gaan we vrijblijvend persoonlijk met elkaar in gesprek. Daarna pas beslist u of u met mij in zee wilt gaan.

De onderstaande pagina’s geven u een indruk van de mogelijkheden die ik u kan bieden. Maar uiteraard is er veel meer mogelijk op basis van uw wensen. De selecties zijn dus suggesties; het uiteindelijke menu wordt in overleg met u bepaald.

Er kunnen extra kosten gerekend worden voor de bezorging, en extra personeel, dit is afhankelijk van de locatie en uw vraag.

 

Lees meer over de mogelijkheden:

Voedselallergie?

Geeft u bij uw aanvraag aan dat u een voedselintolerantie heeft, dan houd ik daar rekening mee in het menu of met de bereidingswijze. Lees meer over de mogelijkheden.

Meer informatie