Buffetten

Buffetten

Buffetten zijn geschikt voor bijna elke gelegenheid. Iedereen kan nemen waar hij of zij zin in heeft en mensen blijven niet zitten op één vaste plaats. Dit brengt een ongedwongen sfeer met zich mee. Wereldzaak biedt ontbijt-, lunch-, diner- en hapjesbuffetten uit het land van uw keuze. Graag ga ik met u in gesprek over uw wensen, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo zijn er buffetten die maaltijdvullend zijn, en hapjes- of tapasbuffetten waarbij iedereen een paar keer wat kan gaan halen.

De heerlijke gerechten worden mooi gepresenteerd op schalen en warmhoud apparatuur. Ook is er een mogelijkheid tot buffetten met live cooking, waarbij de kok achter het buffet een aantal gerechten staat te maken. De prijzen voor een buffet hangen af van het aantal personen en de keuze van de gerechten. Wereldzaak streeft ernaar om voor bijna ieder budget een lekker buffet te serveren. Vraag dus gerust een vrijblijvende offerte aan en schroom niet om daarbij een budget te noemen. Zo weten we direct van elkaar wat er verwacht wordt.

Onderstaande buffetten zijn een selectie uit de mogelijke en beproefde buffetten. Staat uw smaak of wens er niet bij? Vraag naar de overige mogelijkheden of naar specifieke landen en stijlen!

De in deze lijst voorkomende buffetten zijn maaltijdvullend. Het assortiment en de prijzen zijn gebaseerd op groepen vanaf 25 personen. Als u met een kleiner groepje bent, kan ik het assortiment aanpassen voor het aantal mensen. Het uiteindelijke assortiment komt natuurlijk in overleg met u tot stand.

Terug naar overzicht

Voedselallergie?

Geeft u bij uw aanvraag aan dat u een voedselintolerantie heeft, dan houd ik daar rekening mee in het menu of met de bereidingswijze. Lees meer over de mogelijkheden.

Meer informatie