Bruiloft

Bruiloft

Trouwen! Eén van de mooiste gebeurtenissen in uw leven… Het is dan ook erg prettig om er zeker van te zijn dat alles goed geregeld is voor de grote dag. De catering op uw bruiloft, een heel belangrijk onderdeel, mag uiteraard niet ontbreken. Wereldzaak verwent u en uw gasten graag met culinaire lekkernijen, geheel naar uw stijl en smaak.

Wereldzaak is een bedrijf met passie voor smaak, kwaliteit en service. Ik luister naar uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld gerechten uit het land van de huwelijksreis? Of heeft u andere specifieke ideeën? Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Buffet, walking dinner, sitting dinner, live cooking, hapjes… Alles is mogelijk!

Wereldzaak verzorgt de catering voor bruiloften met 25 tot 250 personen. Ook kunt u het verzorgen van de tent, inrichting en verlichting uit handen geven. Ik werk samen met evenementenbureaus en dj’s om uw bruiloft compleet te maken. Voor uw bruidstaart maak ik gebruik van het Bakatelier. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vul het contactformulier in of bel voor een vrijblijvende afspraak. Onderstaand ziet u twee voorbeelden van de favoriete diners van dit moment. Wellicht biedt het u inspiratie voor uw eigen bruiloft.

Diner de luxe (€ 69,50 p.p., incl. kok en btw, excl. bediening)

Amuse
***
Salade van truffelaardappel met beukenzwammetjes
***
Geroosterde paprikasoep
***
Coquille met Hollandse garnalen en citroenboter
***
Gebraden Ierse entrecote met sjalottensaus
***
Crème brulee met stoofpeertjes

Menu Afrikaans (€ 50,00 p.p., incl. kok en btw, excl. bediening)

Gerookte kip met gedroogde abrikozen, pistachenoten en koriander op een bananenblad
***
Kerrie-appelsoep met ui/maanzaadbrood
***
Lamsvlees in mechoui
Gegrilde zoete aardappel met gember-limoendressing
Gegrilde maïs in niter kebbeh (kruidige boter)
***
Kokoscrème met passievruchten

Terug naar overzicht

Voedselallergie?

Geeft u bij uw aanvraag aan dat u een voedselintolerantie heeft, dan houd ik daar rekening mee in het menu of met de bereidingswijze. Lees meer over de mogelijkheden.

Meer informatie