Workshops

Workshops

Kookworkshops thuis

Samen met vrienden of collega’s uit eten is altijd gezellig. Maar als je eerst samen de keuken in gaat en de mooie ingrediënten met creativiteit en enige begeleiding laat uitgroeien tot heerlijke geuren, smaken en mooie gerechten, dan wordt de avond pas écht een feest.

Wereldzaak geeft kookworkshops bij u thuis. Dat maakt het informeler en ook bereikbaarder voor kleinere groepen of een kleiner budget. De kok zorgt voor de menu’s (waarvan je de recepturen in een mapje meekrijgt), inkoop, advies en eventueel voor aanvullend gereedschap of apparatuur. Terwijl jullie lekker gaan eten ruimt zij de boel weer op.

De locatie moet groot genoeg zijn om enigszins ruimte te hebben om te snijden, mengen en koken. Speciale, grote (kook)apparatuur is niet nodig. Voor eventuele aanvulling op de keukenmaterialen kan gezorgd worden. De grootte van een groep ligt meestal tussen de 8 en 12 personen. Minder mag, meer ook. Wel moet dan de ruimte toereikend zijn, of u gaat in groepjes een gang koken voor de anderen, terwijl u de rest van de tijd lekker borrelt.

U kunt kiezen uit onder andere tapas, Mexicaanse specialiteiten, Thais, Indiase curry’s, Indonesisch, vis, vegetarisch en nog veel meer. Als u zelf een idee heeft, laat me dat dan gerust weten. Ik maak graag een passend menu voor u. De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte, de locatie en het menu, maar gaat vanaf € 39,50 p.p. exclusief reiskosten van de kok en de btw.

Voedselallergie?

Geeft u bij uw aanvraag aan dat u een voedselintolerantie heeft, dan houd ik daar rekening mee in het menu of met de bereidingswijze. Lees meer over de mogelijkheden.

Meer informatie