Lunch

Lunch

Een lekkere en voedzame lunch van Wereldzaak is geschikt als onderbreking van een vergadering of een andere zakelijke meeting, maar kan natuurlijk ook geboekt worden voor een familiedag, picknick of een andere (feestelijke) gelegenheid. Wereldzaak biedt u verschillende mogelijkheden op lunchgebied:

  • Lunchpakketten

Voor gelegenheden die om een snelle, gemakkelijke lunch vragen, kiest u voor een lunchpakket van Wereldzaak. Lees meer over de lunchpakketten.

  • Broodjeslunch

Uiteraard kunt u bij Wereldzaak terecht voor rijkelijk gevulde schalen met gevarieerd belegde broodjes en sandwiches. Lees meer over de broodjeslunch.

  • Lunchbuffet

De diverse lunchbuffetten van Wereldzaak zijn ideaal voor lunches met grotere groepen. De gerechten worden serveerklaar aangeleverd. Lees meer over de lunchbuffetten.

  • Uitgeserveerde lunch

Een lunchrestaurant in eigen pand? Met een uitgeserveerde lunch van Wereldzaak verzorg ik niet alleen heerlijke gerechten, maar ook de bediening en het dekken van de tafel. Lees meer over de uitgeserveerde lunch.

Terug naar overzicht

Voedselallergie?

Geeft u bij uw aanvraag aan dat u een voedselintolerantie heeft, dan houd ik daar rekening mee in het menu of met de bereidingswijze. Lees meer over de mogelijkheden.

Meer informatie