Home dinner

Home dinner

Lekker tafelen met uw eigen gasten, zonder gestoord te worden door vreemden en zonder de druk van een restaurant dat wil gaan sluiten. Dineren terwijl de kinderen lekker hun gang kunnen gaan, zonder dat u oppas hoeft te regelen. Uw (privé)zaken bespreken of tussendoor sketches en toespraken houden tijdens het home dinner, zonder dat u rekening hoeft te houden met vreemden om u heen. Gewoon lekker eten in een rustige, vertrouwde omgeving, waarbij het menu wordt samengesteld op basis van uw wensen.

Hoe heerlijk klinkt dat?!

Het is allemaal mogelijk met een home dinner van Wereldzaak: een diner aan huis waarbij u geen omkijken heeft naar het keukengebeuren. De kok neemt u alles – van boodschappen doen tot en met de afwas – uit handen. Of u nu kiest voor typisch Amerikaans, authentiek Grieks, pittig Vietnamees, spannend Koreaans of juist een heel andere stijl voor ogen heeft; ik ga graag met u in gesprek om uw wensen aan te horen en u diverse suggesties te kunnen doen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Naar aanleiding van uw wensen spreken we een menu af. Op de afgesproken datum en tijd kom ik met de heerlijke ingrediënten en benodigde materialen en installeer ik mezelf in de keuken. De tafel wordt voor u gedekt, het eten wordt uitgeserveerd en de keuken is na afloop weer opgeruimd. De hele avondindeling is in jullie regie; pauzes, bedtijd voor de kleine, het kan allemaal ingepast worden. Kortom: een thuisdiner is een privérestaurant met een privékok!

Een thuisdiner inclusief kok kunt u bestellen vanaf € 440, afhankelijk van het aantal personen en het 4- of 5-gangenmenu (4 gangen, 8 personen). Kleine groepjes serveer ik zelf uit, voor grotere gezelschappen neem ik iemand mee voor de bediening. Hieronder ziet u een aantal menu’s, ter inspiratie. Ik stel uw menu samen in overleg, zodat uw voorkeuren de leidraad zijn voor het menu.

Bijvoorbeeld dit menu voor 8 personen van € 480,-
– Lekker borrelen met bubbels en een borrelplank
– Ter plaatse gemaakte tartaar van Black Agnus rund, mozzarella en beukenzwammetjes
– gerookte paprikasoep
– Chateaubriand met rode wijnjus, rozeval aardappeltjes ui de oven en groente van het seizoen
– Gekarameliseerde appeltjes en crème van mascarpone-Cointreau

Lekker vegetarisch diner voor 8 personen van € 460,-
– Borrelen met een borrelplank en bubbels
– Tartare van gemarineerde biet , met ras el hanout mayonaise en geitenkaas
– Pittige soep van kokos, wortel en zoete aardappel
– Geroosterde flespompoen, gevuld met romige paddenstoelrisotto en gegrilde groenten
– Cheesecake met abricozen

  • Kruidig Indiaas diner voor 8 personen van € 472,-
    – Samosa’s
    – Linzensoep uit New Delhi
    – Curry’s: Gemengde  groenten
    Aardappel met wortel en fenegriek
    Kruidige kip uit Mangalore
    Diverse chutneys en salades
    Gele rijst, en Nan
    – Mango met Indiase hangop

Terug naar overzicht

Voedselallergie?

Geeft u bij uw aanvraag aan dat u een voedselintolerantie heeft, dan houd ik daar rekening mee in het menu of met de bereidingswijze. Lees meer over de mogelijkheden.

Meer informatie