Hapjes

Hapjes

Wereldzaak bezorgt heerlijke hapjes op schaal bij u thuis of op locatie, zodat u geen omkijken meer heeft naar het maken of aanschaffen van lekkernijen voor uw gasten. U kunt zelf een keuze maken uit het ruime assortiment. De hapjes worden aangeleverd op gemengde, opgemaakte schalen waarmee u rond kunt gaan en uw gasten kunt verwennen. De warme hapjes worden koud aangeleverd. U kunt deze in uw oven of frituurpan zelf afmaken op het moment dat het u schikt.

Het minimale aantal hapjes per item is 20. De schone schalen worden weer bij u opgehaald op een af te spreken tijdstip. U kunt ook de afwasservice inschakelen. Hiervoor zijn de kosten vanaf € 10,00. Bezorgen en/of ophalen binnen 6 km is gratis bij een bestelling boven de € 100,00. Anders wordt een bezorg- en haaltarief van € 0,35 per km gerekend. Alle genoemde prijzen zijn excl. 9% btw.

Neem een kijkje in het ruime assortiment hapjes van Wereldzaak:

Koude hapjes

Warme hapjes

Luxe hapjes

De luxe hapjes zijn uitstekend te gebruiken voor uw luxe receptie. U kunt ze ook afwisselen met de ‘gewone’ hapjes op schaal. Ze worden geleverd in kleine schaaltjes en glaasjes. De warme items moeten nog worden afgemaakt. Hiervoor kunt u een kok inhuren à € 30,00 per uur, of het zelf af maken. Voor grotere partijen kunt u ook bedienend personeel inhuren. Minimale afname per item is 20 stuks. Prijzen zijn excl. 9% btw.

Zoete hapjes

Terug naar overzicht

 

Voedselallergie?

Geeft u bij uw aanvraag aan dat u een voedselintolerantie heeft, dan houd ik daar rekening mee in het menu of met de bereidingswijze. Lees meer over de mogelijkheden.

Meer informatie