Walking dinner

Walking dinner

Een walking dinner is informeel én stijlvol. Ideaal voor een staande receptie rond etenstijd, of als u de luxe wilt van een ruime keuze maar geen buffet wilt met wachtrijen en volle bordjes. Het biedt u de mogelijkheid om te genieten van kleine gerechtjes, vers bereid en daar gebracht waar u net staat te praten.

Bij een walking dinner – ofwel menu du fourchette, ofwel vorkjesdiner – bereid ik mooie, luxe en heerlijke gerechtjes die worden rondgebracht op een sideplate of geserveerd vanuit een glaasje. Deze kunt u ter plaatse met een vorkje of lepel nuttigen.

De walking dinner menu’s die beschreven staan op mijn website geven u een indruk van de mogelijkheden. Het is slechts een selectie uit het assortiment. Natuurlijk is het mogelijk om uw wensen met mij te bespreken. Zo kunnen we bijvoorbeeld een bepaald land, buffet of luxe hapje als leidraad nemen voor de gerechtjes.

Bekijk onderstaande menu’s en doe inspiratie op voor uw eigen walking dinner.

De genoemde prijzen zijn exclusief kosten voor de kok(s), het bedienend personeel en  inclusief  btw, alle benodigde servies, bestek e.d. Een walking dinner is geschikt voor een gezelschap van minimaal 25 personen.

Terug naar overzicht

Voedselallergie?

Geeft u bij uw aanvraag aan dat u een voedselintolerantie heeft, dan houd ik daar rekening mee in het menu of met de bereidingswijze. Lees meer over de mogelijkheden.

Meer informatie