Freelance

Freelance

In uw bedrijf draait het om kwaliteit en continuïteit. U heeft hiervoor een prima keukenbrigade staan. Maar soms vallen er gaten door ziekte of vakanties, of door een plotselinge drukke tijd. U kunt natuurlijk extra personeel inhuren of een uitzendkracht, maar dit is een of dure of risicovolle oplossing.

Een freelancer is een vakbekwaam zelfstandige ondernemer waarmee leveringsovereenkomst sluit. U zet hem of haar in op de tijden dat het u uitkomt, met een minimum van 6 uur per dag, en u ontvangt gewoon een factuur, net als van uw overige leveranciers. Geen administratieve rompslomp.

Ik ben zo’n freelancer en heb de afgelopen 20 jaar gewerkt bij kleine en grotere cateringbedrijven, brasseries, hotels, restaurants en op beurzen. Ook heb ik verschillende contacten met organisaties van freelancekoks van allerlei niveaus en pluimage, zodat het geen probleem moet zijn de juiste kok te vinden.

Tarieven zijn tussen de € 29,50 en € 32,00 per uur, afhankelijk van de functie, het soort bedrijf en het verwachte aantal te werken uren. De reiskosten zijn € 0,35 per km.

Heeft u belangstelling? Als u contact opneemt, zal ik u mijn C.V. toesturen.

Als ik niet zelf beschikbaar ben, en u een kok via één van deze organisaties inhuurt, betaalt u ook aan hen een fee. De hoogte hiervan is afhankelijk van de organisatie, het aantal koks en uw individuele afspraken.

Momenteel is er veel onrust op de freelancemarkt wegens de Wet DBA. Zolang de wetgeving niet wezenlijk veranderd is, werk ik met modelovereenkomsten die door de belastingdienst zijn aangeleverd.

Voedselallergie?

Geeft u bij uw aanvraag aan dat u een voedselintolerantie heeft, dan houd ik daar rekening mee in het menu of met de bereidingswijze. Lees meer over de mogelijkheden.

Meer informatie