Varken aan spit

Varken aan spit

Varken aan spit

U kunt zelf een varkentje aan spit klaar maken. Wij leveren u een gepekeld, gekruid, gevuld en voorgegaard varkentje, evenals de benodigde houtskool e.d.
U draait in een paar uur het varkentje rustig warm boven de hete houtskool. Terwijl er gegeten wordt snijdt u iedere keer plakjes heerlijk vlees af.

Kosten voor de huur van het ( niet automatische !) spit met 1 pen bedragen € 50,00 .  Voor 2 varkentjes heb je 2 pennen nodig, dan is de huur € 75,–. Houtskool/briquetten kost € 28,00 per 10 kg (u heeft +/- 20 kg nodig).  Schoonmaakkosten € 20,–. Excl. evt bezorgkosten en btw.

De varkentjes wegen tussen de 15 en 20 kg (genoeg voor 40 personen) en hebben een dagprijs (rond de € 20,– p.kg), als u contact met mij opneemt kan ik u meer vertellen.
U kunt ook kiezen voor een jong lammetje of geitje, deze worden echter niet voorgegaard en hebben ongeveer 9 uur braadtijd nodig.

Om het geheel compleet te maken leveren wij hierbij brood, salades en sausjes,  bestek en servies voor € 15,50 pp. excl. 9% btw.

Terug naar overzicht

Foto's

Onderstaand vindt u een sfeerimpressie van eerdere opdrachten van Wereldzaak.
Voedselallergie?

Geeft u bij uw aanvraag aan dat u een voedselintolerantie heeft, dan houd ik daar rekening mee in het menu of met de bereidingswijze. Lees meer over de mogelijkheden.

Meer informatie