Varken aan spit

Varken aan spit

Varken aan spit

U kunt zelf een varkentje aan spit klaar maken. Wij leveren u een gepekeld, gekruid en voorgegaard varkentje, aan het spit geregen, evenals de benodigde houtskool e.d. U draait in een paar uur het varkentje rustig warm boven de hete houtskool. Terwijl er gegeten wordt snijdt u iedere keer plakjes heerlijk vlees af.

Kosten voor de huur van het spit bedragen € 50,00. Er kunnen 2 varkentjes tegelijk aan. Houtskool kost € 16,00 per 10 kg (u heeft +/- 20 kg nodig). De varkentjes wegen tussen de 15 en 20 kg (genoeg voor 40 personen) en hebben een dagprijs, als u contact met mij opneemt kan ik u meer vertellen.
U kunt ook kiezen voor een jong lammetje of geitje, deze worden echter niet voorgegaard en hebben ongeveer 8 uur braadtijd nodig.

Om het geheel compleet te maken leveren wij hierbij brood, salades en sausjes, evenals bestek en servies voor € 7,50 pp.

Terug naar overzicht

Foto's

Onderstaand vindt u een sfeerimpressie van eerdere opdrachten van Wereldzaak.
Voedselallergie?

Geeft u bij uw aanvraag aan dat u een voedselintolerantie heeft, dan houd ik daar rekening mee in het menu of met de bereidingswijze. Lees meer over de mogelijkheden.

Meer informatie